• ulu_fanua_01

Cutting-Edge 1470nm Laser ua fa'aalia ai le fa'agasologa fou i le toe fa'afouina o le pa'u ma le aveesea maanuminumi.

fa'amatalaga auiliili

I le osofaʻiga o le eleele i le malo o dermatology, o le 1470nm laser ua faʻaalia o se meafaigaluega malosi mo le toe faʻafouina o le paʻu ma le maanuminumi, faʻafeiloaʻi i se vaitau fou o faiga faʻapitoa e le faʻafefe.

O le 1470nm laser, lauiloa mo lona saʻo ma le aoga, ua avea ma se taʻaloga-sui i le matata o le dermatological aesthetics.O lenei tekonolosi fa'aonaponei e fa'agaoioia i totonu ole alaleo lata ane-infrared, e ofoina atu se umi galu e fa'apitoa e mitiia e le vai i totonu o le pa'u, e mafai ai mo togafitiga fa'atatau ma pulea.

O se tasi o mea taua o le laser 1470nm o loʻo taoto i lona gafatia e faʻaosofia ai le gaosiga o collagen, o se vaega taua mo le faʻamautuina o le paʻu ma le mausali.O lenei faiga e le o se taotoga e le gata ina maua ai se foliga sili atu ona talavou ae faʻaitiitia ai foʻi foliga o laina lelei ma maanuminumi.

dsvdfb (1)
dsvdfb (2)

O foma'i dermatologists ma foma'i cosmetic e tutusa uma latou fa'amanaia le 1470nm laser e avea o se mea faigaluega sili ona lelei ma lelei mo ituaiga pa'u eseese ma popolega.O lona sa'o i le fa'atatauina o pa'u pa'u fa'apitoa e fa'amautinoa ai se faiga fa'apitoa mo togafitiga, fa'atatau i mana'oga ta'ito'atasi ma le sa'o le mafaatusalia.

Aʻo faʻaauau pea ona tulaʻi mai le manaʻoga mo togafitiga faʻapitoa e le o ni taotoga, o le faʻaofiina o le laser 1470nm o loʻo faʻatusalia ai se suiga faʻatusa i le faʻataunuʻuina o nei faʻamoemoega.O lana matafaioi i le toe faʻafouina o le paʻu ma le aveeseina o le maanuminumi o loʻo faʻamaonia ai le tautinoga i le tuʻuina atu o fofo fou e faʻaipoipo lelei ma faʻamafanafanaina maʻi.

I le faaiuga, o le oʻo mai o le laser 1470nm i le matata o le dermatology o loʻo faʻaalia ai se suiga suiga i faiga faʻalelei.O ona aoga e lua o le toe faʻafouina o le paʻu ma le aveesea maanuminumi, faʻatasi ai ma le faʻaitiitia o taimi faʻaletonu, faʻatulagaina o se aseta taua i le sailiga o le matagofie ma le mautinoa.


Taimi meli: Tes-14-2023