• head_banner_01

2024 Huahana Hou loa 6 i ka 1 Hooponopono Maka M6 Microdermabrasion Hydra dermabrasion Maka Mīkini

ʻO ka wehewehe pōkole:

Hiʻona: Wehe Wehe, Wehe Pigment, Hoʻohou ʻili, Hoʻopaʻa ʻili

Noi: No ka hoʻohana ʻana i ka home, no ke kālepa

Hāʻawi ʻia ka lawelawe ma hope o ke kūʻai aku: Kākoʻo pūnaewele, kākoʻo ʻenehana wikiō


Huahana Huahana

Huahana Huahana

Ka Lekiō Kaʻa ʻana

Hoʻohālikelike ka pōpō ʻōwili i ka hana knea, a ʻoi aku ka maikaʻi o ka bipolar RF radio frequency Y shape no ka hoʻoulu ʻana i ka hoʻonohonoho hou ʻana o ka subcutaneous collagen. Ke kuhi nei i nā ʻeke maka sagging, wrinkles kihi kihi, a me ka contour auwae, mai loko a waho, mai luna a lalo, ua paʻa ka contour.

1-1
1-2

Non-invasive Wai Mesotherapy Injection

Non-invasive kiʻekiʻe 800KPA kaomi kaomi, e hoʻohua i ka oxygen kiʻekiʻe e kuhikuhi koke i nā huahana meaʻai pono i ka papa dermis, no laila e maʻalahi nā meaʻai a hoʻoulu i ka hana hou o ka protein.

2-1
2-2

Hoʻomaʻemaʻe Hydrogen a me Oxygen

Me ka hiki i ka 92KPa puʻe ʻino ʻole, hui pū me ke ʻano wela a me ke anu hiki ke hoʻololi ʻia, hiki ke hoʻohana koke ʻia ka wai ion hydrogen me ka ʻike a hiki i ka 1480ppb e hoʻomaʻemaʻe i ka stratum corneum a me nā follicles lauoho me kahi ʻano ʻokoʻa, a hoʻonui i ka elasticity ʻili.

3-1
3-2

ʻO ka hoʻomaʻemaʻe plasma

ʻO ka hoʻohana ʻana i ka uila uila kiʻekiʻe e hoʻoheheʻe i ka oxygen i ka lewa e hana i ka ozone. Hiki iā ia ke pepehi i ka bacteria, fungi a me nā mites i loko o ka manawa pōkole, a keʻakeʻa i ka mumū, a maopopo ka hopena o ka wehe ʻana i ka huehue.

4-1
4-2

Maluhia anu

ʻO ka hoʻoluʻu kino, ke kumu o ka hoʻonui ʻana i ka wela a me ka ʻoki ʻana, ʻo ka mahana he 0-5 degere Celsius, hoʻomaha ia i ka ʻili a hoʻemi i nā capillaries, hoʻopaʻa i nā pores i ka ʻili, hoʻopau i ka ʻulaʻula a me ka pehu, a hoʻonani i ka ʻili.

5-1
5-2

Ultrasonic

Hoʻoikaika ka Ultrasound i nā ʻili o ka ʻili ma ke alapine o 1 a 3 miliona mau haʻalulu i kēlā me kēia minuke, hoʻoikaika i ka hānai ʻana a me ka absorption o nā cell, a hana i ka helu absorption o nā cell i ʻoi aku ma mua o 90%.

6-1
6-2

  • Mua:
  • Aʻe:

  • E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou

    PiliHANA