• head_banner_01

2024 kūʻai wela pdt ʻulaʻula ʻulaʻula led blue led professional pdt skin analyzer led pdt lighting color therapy machine

ʻO ka wehewehe pōkole:

1. E ho'ēmi i ka melaninʻili, e ho'ēmi i ka māmā

2.E hoʻonui i ka elasticity o ka ʻili, hoʻomaikaʻi i ke kahe

3.Acne scars , hānai i ka ʻili

4.Enhance collagen elastin hyperplasia, ho'ēmi i nā wrinkles

5. No ka hoʻoikaika ʻana i ke kaʻina o ka ulu ʻana o ka cell, ka mānoanoa a me ka hoʻoponopono hou ʻana o ka dermisstructure, ka hoʻokumu ʻana o ka ʻili keʻokeʻo a me ka elastic.


Huahana Huahana

Huahana Huahana

图片1

NA MEA HANA

ʻO ka hiʻohiʻona koʻikoʻi o ka ʻulaʻula a me ka polū therapeutic apparatus ʻo ia ka hoʻohana ʻana i kahi matrix diode e hoʻomālamalama nui i ka mana nui e hana i kahi ʻāpana semicircular arc ākea nui e loaʻa ai ka mana kiʻekiʻe a me kahi hopena kūikawā o ka hoʻomālamalama like ʻana i ka wahi i hoʻopilikia ʻia. he wahi nui .

Hiki i nā kukui LED hoʻokahi ke hiki i 9w.ikaika ikaika a me kona hopena lapaʻau koʻikoʻi hiki ke hoʻololi i ka bracket no ka neʻe maʻalahi a me ka hoʻoponopono kiʻekiʻe, hiki ke koho ʻia ʻekolu a ʻehā mau pūʻulu kukui e hoʻokō i nā pono lapaʻau o nā ʻāpana like ʻole e like me ke alo / kino.He naʻauao a maʻalahi ka ʻōnaehana Operation.

图片2

KUMU HANA

ʻO ka Photodynamic Therapy (PDT) lako no ka noi transdermal.ʻO ia ka lāʻau lapaʻau dermatological-aesthetic mua loa o ka honua kahi e hiki ai i nā mea hana kūikawā me ka ʻole o ka nila i nā lau hohonu loa i ka ʻili a me ka hopena ma laila.
Hoʻokomo ʻia ka photosensitizer i loko o ke kino o ke kanaka, a ma hope o kekahi manawa, ua hoʻomālamalama ʻia ka lesion me ka mālamalama o kahi lōʻihi nalu.
Ma o ke kaʻina hana kiʻi-kemika a photobiological.Hoʻokumu ʻia ka oxygen singlet a me / a i ʻole nā ​​radical manuahi ma lalo o ke komo ʻana o ka oxygen molekula e oxidize
A e luku aku i ka ʻiʻo a me nā ʻano macromolecules biological i loko o nā cell e hoʻopōʻino i ka hiki ʻole ke hoʻihoʻi ʻia i nā cell me abnormally proliferative hyperplasia, ka hopena e alakaʻi i ka make cell a me nā pahuhopu therapeutic.

图片3

KUMU ULAULA(633NM)
ʻO ke kukui ʻulaʻula nā hiʻohiʻona o ka maʻemaʻe kiʻekiʻe.He hopena kupaianaha ia i ka mālama ʻana i ka ʻili a me ka mālama ola kino a ua kapa ʻia ʻo regulate skin glan function.Hiki i ke kukui ʻulaʻula ke hoʻonui i ka elasticity o ka ʻili, hoʻomaikaʻi i ka chlorosis ʻili a me ka dullness, hoʻokō i ka anti-aging, anti-oxidation a me nā hopena hoʻoponopono a loaʻa ka hopena i hiki ʻole i ka mālama ʻili kuʻuna ke hoʻokō.

KUMU OMAOMAO ( 520NM )
Hiki iā ia ke hoʻokaʻawale a hoʻopaʻa i nā aʻalolo, hoʻomaikaʻi i ka hopohopo a i ʻole ke kaumaha, hoʻoponopono i ka hana o ka ʻili glan, hoʻomaʻemaʻe maikaʻi i ka lymph a wehe i ka edema, hoʻomaikaʻi i ka ʻili o ka ʻili, ka haki, etc.

BLUE LIGHT (420NM) Hiki i ke kukui polū ke hoʻoulu i ka porphyrin o loko o ka metabolite propionibacterium acne, ka hopena i ka nui o nā ʻano oxygen reactive singlet, hiki ke hoʻoulu i kahi ʻona oxidizing kiʻekiʻe no ka Propionibacterium acne, e alakaʻi ana i ka make ʻana o ka bacteria a pēlā ka haki. ma ka ʻili Māmā

LIGHT YELLOW ( 590NM ) ʻO ke kukui melemele e hoʻolalelale i ke kahe koko, hoʻāla i nā cell, a hoʻoulu i ka lymphatic a me nā ʻōnaehana nerve.Hiki iā ia ke hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka microcirculation, hoʻoponopono i ka hana o ke kelepona, a hoʻoheheʻe i nā freckles;Hiki iā ia ke hoʻomaikaʻi maikaʻi i nā pilikia ʻili i hoʻokumu ʻia e nā makahiki, a hoʻihoʻi i ka luster ʻōpio o ka ʻili.

INFRARED LIGHT (850NMInfrared kukui hiki ke hoʻolalelale i ka ho'ōla ʻana i ka ʻeha, hoʻopili i ka ʻeha, a kōkua i ka hoʻihoʻi ʻana a hoʻōla i ka osteoarthritis, nā ʻeha haʻuki, nā kuni, a me nā ʻōpala.

Ka hopena o ka ʻokoʻa

图片4

  • Mua:
  • Aʻe:

  • E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou

    PiliHANA